Over mij

Mijn naam is Roos Greve. Ik ben 18 jaar en studeer aan het Cibap in Zwolle. Ik ben sociaal en rustig en denk veel na over problemen in de wereld. Ik ben muzikaal en ik hou van theater. Ik heb veel interesses en het liefst zou ik alles wat ik leuk en interessant vind willen doen, maar dat gaat natuurlijk niet.

Ik leer snel en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en toe te passen. Het is aan mij om uit te zoeken wat mijn passie is en wat mij gelukkig maakt in de toekomst.

Ik wil graag de wereld verbeteren maar dat gaat niet alleen. Ik zou graag willen dat ik met mijn beelden andere mensen kan laten nadenken.

Ik observeer en analyseer eigenlijk continu. Alles wat ik om mij heen zie, hoor en voel analyseer ik direct. Ik denk dat dit heel handig is als je film en documentaire wil maken.

Van jongs af aan ben ik al bezig met film maken. Toen ik een jaar of 10 was kreeg ik een filmcamera voor mijn verjaardag. Toen heb ik samen met een vriendin een korte speelfilm gemaakt. Door mijn vele interesses en school heb ik er in de tussentijd niet heel veel meer mee gedaan, tot nu.

Ik ben tweedejaars student Mediavormgever/Motion Design aan het Cibap vakschool voor verbeelding te Zwolle.