Zo beste mensen. Kennen jullie me nog?? Ik ben Roos dat meisje met dat blonde haar en wat ondertussen zo’n beetje de gekste kleuren haar gehad heeft. Maar goed, ik  ben dus een hele lange tijd afwezig geweest op  me site en op YouTube. En waarschijnlijk word dit de meest chaotische blogpost ooit (haha). Ik weet zelf dus ook niet precies waarom ik zo lang afwezig was. Maar in de tussen tijd is er heel wat gebeurt en ik ga vanaf vandaag beginnen met een nieuwe verse frisse start op mijn blog en YouTube kanaal.

 

Ik heb mijn YouTube video’s al verwijdert en ga straks ook de blogposts verwijderen. Het laatste artikel wat ik schreef was in december en dat ging over kerstcovers. Suupperrrr lang geleden dus want het is onderhand al half mei……. Sorry dat ik zo lang afwezig was maar ik had niet echt zin en tijd om video’s te maken en/of blogposts te schrijven. Maar vanaf nu word het anders en dat beloof ik!

 

Wat kunnen jullie van mij verwachten? 

De zomer komt eraan dus het worden lekkere zomerse drankjes en recepten, DIY voor verveling in de vakantie etc. Er zijn veel inspirerende dingen op het moment die ik allemaal zou willen doen en die me bezig houden. Die dingen zal ik delen met jullie. Denk aan Yoga, sporten, ineen voor ToDo boekjes etc. Er komt geen beauty meer op me blog omdat ik me daar wel meer bezig houd maar echt interessant vind ik dat zelf ook niet echt. De blogposts die eraan komen gaan voornamelijk over mezelf.Ik zal ook vertellen over Pinterest The place to bo wat betreft inspiratie! Je kan er zon beetje alles vinden wat je maar wilt. Tot interieur dingen tot zomerse drankjes!

 

Dus allemaal leuke dingen voor de boeg. Het schooljaar zit er voor mij bijna op dus dat betekent veel blogposts en veel vrije tijd! (joepiee!!!!)

Tot snel

Love Roos

Ps: ik zei dit een chaotische blogpost werd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *