Ik heb mijn site naar mezelf vernoemd. Eigenlijk is deze hele site alles wat ik ben.

 

tywna4bj

Mijn site gaat veel over lifestyle en bijvoorbeeld interieur. Dingen die leuk vind om te doen zoals bijvoorbeeld zingen, filmen, fotograferen en theater. Maar ook beauty vind ik leuk om mee bezig te zijn. Ik schrijf wat ik zelf leuk vind en mijn eigen mening over bijvoorbeeld producten. Ik upload dagelijks blogpost of filmpjes op mijn blog.

 

images_9f5

Ik vind het helemaal te gek om te bloggen en filmpjes te maken en ik ga er zeker mee door!

IMG_4642(1)

Heb je verder nog vragen, of is er iets niet helemaal duidelijk? Mail me dan gerust via de contact pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.