Ik durf bijna geen blogpost meer te schrijven maarja ik moet jullie (ik heb ook echt veel volgers) toch op de hoogte stellen met wat er in godsnaam is gebeurd haha. Nou op 15 mei schreef ik mijn laatste blogpost die ging dat ik meer met youtube en me blog zou gaan doen. Dat is er niet echt van gekomen eigenlijk helemaal niet. Maar het zit dus zo dat ik aan het uitzoeken ben wat ik voor video’s ik wil gaan maken en ik wil een beetje origineel zijn. Ik heb al van alles gedaan maar ik weet gewoon nog niet wat me ligt. En daar ben ik op dit moment een beetje aan aan het werken. En als ik dat eenmaal weet kan ik ook mijn blog en youtube kanaal opfrissen in het thema (haha goed verhaal). Maar I promise er komen nieuwe dingen aan.

Greetz Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *